HU EN

Cégtörténet

Szirtes HajnalkaSzirtes Hajnalkának hívnak, az ELTE-én végeztem szervezetpszichológusként.
13 éve foglalkozom tanácsadással, 10 évvel ezelőtt alapítottam meg saját cégemet. Szeretem a munkám, értek hozzá, szívből csinálom.

Kezdetben kompetencia felméréseket, elemzéseket készítettem. Személyes visszajelzéseimmel, tanácsaimmal segítettem a vezetőket, a HR szakembereket a megfelelő döntések meghozatalában.

A kis projektekből, egyre nagyobb projektek lettek, ügyfeleim ajánlottak egymásnak; a magas szintű szakmaiság és az etikus, elkötelezett hozzáállás miatt. Így pályafutásom elején is, többek között olyan nagy cégeknek dolgozhattam, mint a Siemens vagy az OTP, akikkel a mai napig partneri viszonyban vagyunk.

Eleinte nem foglalkoztam tudatosan cégem építésével. Az idő, a munkáim, az ügyfeleim, a sikereim és a csalódásaim, és a saját személyiség fejlődésem egyszerre érlelte meg azt, amit ma IPS Tanácsadó Kft-nek hívunk.

Az IPS név egy mozaikszó, jelentése régen Intelligent Personal Services volt, melynek értelmében a fókuszt, a legkorszerűbb, sepcializált megoldásokra helyeztem. Ez mára megváltozott, ahogyan én is, ahogyan mi is…

Az IPS Integrated Personal Solutions, külső és belső működésünk, munkánk, életvitelünk esszenciáját hordozza magában. Integrált megoldásokat nyújtunk ügyfeleink számára, ma már nemcsak egy részterülettel foglalkozunk, hanem egységben gondolkozunk, dolgozunk. Többek között az is megváltozott, hogy már nem egyedül dolgozom, hanem van egy állandó kis csapatom, illetve alvállalkozói köröm, ahol igyekszem a szakmailag legmagasabb színvonalú szakembereket magam köré toborozni.

Szolgáltatásaink nemcsak egyéni és csoportszintű problémákra fókuszálnak, hanem stratégiai, szervezeti szintű megoldásokat is nyújtanak. Legyen az tanácsadás, tréning, szervezeti diagnózis, vagy éppen HR outsourcing. Célunk, hogy különböző módszereink segítségével növeljük az egyén, a csoport, ezen keresztül a szervezet hatékonyságát.

Filozófiánk

Abban hiszünk, hogy mindennek a középpontjában az ember áll. Tapasztalataink is azt mutatják ebből érdemes kiindulni, legyen szó vezetőről vagy beosztottról. Tovább »

Küldetéstudat

Cégünk működése leginkább egy manufaktúrához hasonlítható, ahol nemcsak kifelé, az ügyfelek felé, hanem befelé is komoly, szakmai műhelymunka folyik.Tovább »

Portfóliónk