HU EN

Filozófiánk

Abban hiszünk, hogy mindennek a középpontjában az ember áll. Tapasztalataink is azt mutatják ebből érdemes kiindulni, legyen szó vezetőről vagy beosztottról. Hisszük, hogy a materiláis tényezőkön túl magasabb szintű erők is működnek. Hisszük, hogy minden ember más, minden szervezet más, ezért a személyre szabott tanácsok, megoldások a leghatékonyabbak.

Ennek megfelelően nem célunk az ún. dobozos termékek vagy szolgáltatások kialakítása. Munkánk során arra törekszünk, hogy adott idő alatt, adott problémát a lehető leghatékonyabban oldjunk meg, összhangban az egyéni és szervezeti fejlődés lehetőségeivel. Ez a záloga annak, hogy az egyszeri együttműködésből szinte minden esetben hosszú távú együttműködés alakul ki.

Küldetéstudat

Cégünk működése leginkább egy manufaktúrához hasonlítható, ahol nemcsak kifelé, az ügyfelek felé, hanem befelé is komoly, szakmai műhelymunka folyik.Tovább »

Portfóliónk

IPS specialista az egyéni és szervezeti teljesítmény mérésében és menedzselésében, amelyet a következő tevékenységeken keresztül ér el... Tovább »

Referenciák